Pyetje/Pergjigje

Pyetje te pergjithshme

 • Parkim falas
 • Parkimi në vend
 • Parking privat
 • Restorant
 • Shërbimi në dhomë
 • Bar
 • Pishinë e jashtme
 • Zona e plazhit privat
 • Bregdet
 • Sherbime Transporti Aeroport – Hotel
 • Recepsion 24 ore
 • Përdorimi i kimikateve pastruese që janë efektive kundër Coronavirus
 • Peshqir dhe rroba të lara në përputhje me udhëzimet e autoriteteve lokale
 • Ambienti i mysafirëve dezinfektohet midis qëndrimeve
 • Ambienti pastrohet nga kompanitë profesionale të pastrimit
 • Vizitorët kanë mundësinë të anulojnë çdo shërbim pastrimi për akomodimin e tyre gjatë qëndrimit

Pyetje te tjera

 • Tarrace
 • Pishina
 • Bari
 • Restoranti
 • Dhoma pa duhan
 • Dhoma familjare
 • Ajer i kondicionuar
 • Stafi ndjek te gjitha protokollet e sigurise sipas udhezimeve të autoriteteve lokale
 • Dezinfektues i duarve në akomodimin e mysafireve dhe zonat kryesore
 • Ndjekja me rigorozitet e protokollit te COVID-19
 • Kompleti i ndihmes se pare ne dispozicion
 • Maska per fytyren per mysafiret ne dispozicion
 • Sipas protokollit te COVID-19
 • Check-in/check-out pa kontakt
 • Mundesia e pageses me karte
 • Rregullat e distancimit fizik të ndjekura
 • Aplikacioni celular per shërbimin në dhome
 • Barrierat fizike te vendosura midis stafit dhe mysafireve në zona te përshtatshme
 • Distancimi fizik në zonat e ngrenies
 • Ushqimi mund të dorezohet ne dhome
 • Të gjitha pjatat, gotat dhe sendet e tjera të tavolines janë dezinfektuar
 • Ushqimi i dorezuar eshte i mbuluar në menyre te sigurt